Met hoeveel mensen kunnen we spelen?

Beide escape rooms zijn te spelen met 2 tot 5 spelers. Wij raden aan om met 4 mensen te komen in verband met de omvang van de ruimtes en de hoeveelheid uitdagingen.

Wat als we met 6 of meer mensen willen komen?

Dan kunnen beide escape rooms worden geboekt om gelijktijdig te spelen. Neem voor grotere groepen contact op, een arrangement met boulderen in Boulderhal Zuidhaven, eventueel met eten en drinken, is zeker mogelijk.

Kunnen we ook iets eten of drinken op locatie?

Boulderhal Zuidhaven beschikt over een uitstekende horeca voor een hapje of drankje. Lekkere koffie, verschillende speciaalbiertjes en pizza behoren tot de mogelijkheden.

Kan ik parkeren bij de locatie?

Er is voldoende parkeergelegenheid rond de locatie, deze is gratis. Wel is het lastig een plekje te vinden tijdens kantooruren (maandag-vrijdag 9:00-17:00) en raden wij aan het openbaar vervoer te nemen.

Zijn de escape rooms geschikt voor kinderen?

De escape rooms zijn niet eng, maar wel spannend. Kinderen jonger dan 10 kunnen sommige harde geluiden of donkere ruimtes te eng vinden om de ervaring leuk te blijven vinden.

Wat als ik met kleine kinderen wil komen?

Mochten jullie met wat jongere kinderen willen komen, is Klauterland in de Boulderhal een uitstekende bezigheid terwijl de oudere kinderen en volwassenen het spel spelen (hierbij dient natuurlijk een meerderjarige begeleider bij de jonge kinderen te blijven).

Hoe toegankelijk zijn de escape rooms?

Helaas zijn beide escape rooms gelegen op de eerste verdieping en niet toegankelijk voor rolstoelen. Ook is de ervaring zelf hier niet op ingericht. Hoewel er wel wat geklauterd en geklommen moet worden, is er voor mindervaliden altijd een mogelijkheid om dit te omzeilen.

Zijn het enge ervaringen?

De escape rooms zijn wel spannend, maar niet eng. Je kan wel af en toe ergens van schrikken en de ruimtes kunnen klein en/of donker aanvoelen. Als je last hebt van claustrofobie raden wij je aan hier rekening mee te houden!

Worden we echt opgesloten?

Hoewel je binnen het spel niet zomaar naar buiten zal kunnen, zijn er noodknoppen aanwezig die de ervaring stil leggen en alle deuren open doen. Je bent dus nooit echt opgesloten.

Wat als ik wil annuleren?

Je kan tot 48 uur voor de ervaring kosteloos annuleren. Hierna worden 60% van de kosten in rekening gebracht.

Kan ik ter plekke betalen?

Wij geven de voorkeur aan betaling op voorhand, maar het is mogelijk op locatie met pin te betalen (contante betalingen zijn niet mogelijk).

Can we play in English?

Yes, both experiences can be played in Dutch and English.