Teambuilding activiteit in Utrecht: 2 escaperooms, een boulderhal en horeca. Gratis parkeren.

Teambuilding activiteiten

 

Op zoek naar een teambuilding activiteit in Utrecht? Een escaperoom biedt het ultieme teambuilding uitje. In de twee kamers die wij hebben daag je je mensen uit om samen te werken om tot een gezamenlijk resultaat te komen. Het geeft plezier en veel inzicht in hoe de teamdynamiek is en hoe er gecommuniceerd wordt.

AdventurEscape is gesitueerd in een boulderhal en met ruime horecagelegenheid. Er zijn met de twee escaperooms die wij rijk zijn aantrekkelijke combinaties te maken. We kunnen op deze manier ook grotere groepen een fijne avond of middag bezorgen. Parkeren is gratis. Al met al denken we actief met je mee om een gezellig teamuitje te organiseren voor je en met je.

Teambuilding: los samen de puzzel op

Zet je hersenen aan het werk en meng het nuttige met het aangename. We hebben twee kamers, in elk speel je het best met 4 personen (maximaal 5). Beide kamers zijn te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om een combinatie te maken met boulderen. Zo kunnen we meer teamleden actief aan het werk zetten. Na de fysieke uitdaging van het boulderen en de mentale uitdaging van de escaperoom kan de avond of middag worden afgesloten met een drankje en een hapje.

 

Heb je een idee? Of zoek je juist advies over de invulling van jullie dag? Neem contact met ons op, dan nemen we alle mogelijkheden samen even rustig door. Er is van alles mogelijk.

 

Groepsactiviteiten Utrecht: wat te denken van een spannende uitdagende escaperoom met je team?
Go to top