Teambuilding activiteit in Utrecht: 2 escaperooms, een boulderhal en horeca. Gratis parkeren.

Spear of Destiny escaperoom

 

Wij dagen je uit om de spannende escape van de Spear of Destiny escaperoom met elkaar aan te gaan. Samen met jouw teamleden, collega’s, vrienden, familieleden wordt jullie oplossend vermogen tot het uiterste getest. Je komt tot elkaar, moet met elkaar en komt er uit met elkaar. Puzzelen tot het mysterie zich beetje bij beetje prijs geeft. Deze “Speer van het Lot”, de blik op een onontkoombare toekomst stimuleert de geest en zorgt tegelijkertijd voor heel veel plezier. Een onvergetelijke ervaring.

Ga op onderzoek uit

Professor Rovers werkt al vele jaren op dit onderzoeksbureau, hij is met baanbrekend onderzoek bezig. Waar hij aan werkte is onbekend, topgeheim. Hoe dit het onderzoek verband houdt met de verdwijning van de professor is een mysterie. Kunnen jij en jouw groepsgenoten dit mysterie oplossen?

Spannende escape ervaring

Het Utrechts onderzoeksbureau Time Labs vormt het decor. De uitdagingen zitten hem in de puzzels die je worden voorgeschoteld. Je zult mentaal tot het uiterste moeten gaan. Dat maakt het spannend, toch wordt deze escaperoom nooit eng. Fysiek is hij voor iedereen goed te doen, de moeilijkheidsgraad ligt iets hoger dan die van onze andere escape ervaring Timescape. Ga je de uitdaging aan?

Boek deze escape experience

Klaar voor deze uitdagende teambuilding ervaring? Spring met elkaar in het diepe en dompel je onder in de boeiende wereld van de wetenschap en het onderzoek van professor Rovers. Jullie zullen er op heel veel vlakken sterker uitkomen. Je geest gescherpt, het groepsgevoel vergroot. Ontmoeten we elkaar in onderzoeksbureau Time Labs?

Spear of destiny escaperoom in de Boulderhal Utrecht.
Difficulty70%
Excitement80%
Physical exertion40%

2-5 spelers (ideaal 3 of 4 pers.)
60-75 minuten
125-135

Go to top