Escaperoom Utrecht, spannend, zonder eng te zijn. Test jezelf en ga het avontuur aan.

Utrecht escape room Timescape

 

Lukt het jou om deze historische schat veilig te stellen?

Ga mee op reis naar het onbekende in dit ongekende Utrecht escape room avontuur. In dit onderzoeksbureau liggen drie zeer waardevolle historische objecten voor het oprapen. Het bureau is nauwelijks bewaakt… dit wordt een eenvoudige klus.

… zou je denken…

Deze escape room zet je echter continu op het verkeerde been. Je denkt de code te hebben gekraakt, maar dan blijkt het toch niet te zijn wat je had gedacht.

Zodra je binnenstapt ben je daar: het onderzoeksbureau, zoals je een onderzoeksbureau verwacht: een beetje stoffig, met daarin interessante objecten uit een ver verleden die in deze tijd een vermogen opbrengen. Je neemt ze zo mee om ongezien weer naar buiten te komen. Het lijkt eenvoudig…

Uitdagende puzzels

Het leek zo eenvoudig, toch zul je doorlopend geprikkeld worden. De puzzels die opgelost moeten worden zullen het uiterste vragen van je denkvermogen. Beetje bij beetje word je verder meegenomen naar de antwoorden die je nodig hebt om je doel te bereiken. In een interieur die je verder meesleept in deze nieuwe werkelijkheid. Kom jij tot die oplossing?

Solo of met je team?

Je werkt alleen, maar beter werk je met je team: jouw collega’s, vrienden of familieleden. De tijd is beperkt: je zult snel tot de antwoorden moeten komen. Door samen te werken ontrafel je de geheimen. Je wordt gestimuleerd tot samenwerken en glashelder te communiceren met elkaar. Alleen dan zul je succesvol zijn.

Boek nu deze unieke escape experience

Ben jij er klaar voor? Is jouw team er klaar voor?
Boek deze Utrecht escape room beleving dan vandaag nog. Met een gemiddelde moeilijkheidsgraad en vrij lage fysieke belasting is dit het perfecte groepsuitje. Leer van elkaar en leer met elkaar; leer elkaar kennen en kom samen tot de oplossing.

Utrecht escape room Timescape: weet jij deze waardevolle historische objecten veilig te stellen?
Difficulty60%
Excitement90%
Physical exertion50%

2-5 spelers (ideaal 3 of 4 pers.)
60-75 minuten
125-135

Go to top