Teambuilding activiteit in Utrecht: 2 escaperooms, een boulderhal en horeca. Gratis parkeren.

Groepsactiviteiten Utrecht escape

 

Een escaperoom is het ultieme teambuilding uitje. Daag je mensen uit, prikkel ze en kom tot krachtige samenwerking en saamhorigheid. In een escaperoom leer je van elkaar, je ziet hoe de groepsdynamiek is én je hebt ook nog eens heel veel plezier met z’n allen. Er zijn uiteraard vele groepsactiviteiten Utrecht heeft wat dat betreft veel te bieden. We nodigen je van harte uit om eens een kijkje bij ons te nemen. We denken graag met je mee over hoe we een avond of middag zo volledig mogelijk voor je inrichten en aankleden.

Teambuilding

Waar je met de meeste teambuilding groepsactiviteiten vooral fysiek bezig bent zet je in een escaperoom vooral je hersenen aan het werk. Alles wat je op de werkvloer nodig hebt kun je testen in een escaperoom. Op communicatievlak zijn er vele meters te behalen als je eenmaal met elkaar aan de slag gaat in een escaperoom. Zo meng je het nuttige met het leuke: een escaperoom brengt vooral ontspanning. Een fijne en onvergetelijke ervaring.

Maatwerk

We nodigen je uit in een van onze rooms. Ben je met meer? Dan kunnen we beide kamers inzetten of een combinatie maken met boulderen. Een hapje en drankje na de activiteit is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op, dan nemen we samen alle mogelijkheden persoonlijk met je door.

Boek deze ultieme team escape experience

 

Groepsactiviteiten Utrecht: wat te denken van een spannende uitdagende escaperoom met je team?
Go to top